Kazdy rok na jesen a v zime, ked citime, ze nam slabne imunita
a zacina nas obchadzat nadcha, robim mungovu kuru... :-)
Klicky obsahuju vela vitaminov a navyse su velmi chutne...
Nam trosku pripominaju mlady hrasok :-)
Aj teraz je ten spravny cas, tak klicime...
Mungo fazulky kupujem v DM drogerii...
...urcite ich maju aj v inych obchodoch, ale tieto uz mam odskusane.
Najprv ich cez sitko preplachnem, potom ich dam do pohara
a zalejem vodou na cca 12 hodin (na celu noc)...
a zalejem vodou na cca 12 hodin (na celu noc)...
...rano ich preplachnem, dam zase do pohara, ale uz nezalievam...
je dobre ich pocas dna aspon 3 krat preplachnut, aby boli vlhke
a mali vhodne podmienky na klicenie.
Na dalsi den uz je vidiet prve klicky (vo velkosti mungo)
a vtedy ich uz zaciname jest...Janka ich papa lyzickou len tak,
ja si ich zvyknem dat na maslovy chlebik
a tiez su vyborne s ryzou - do hotovej primiesat :-)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára